Meny

Bogen musikkskole -
Musikkgrupper for babyer og småbarn, piano- og gitarundervisning, kor og barnehagekurs

Bogen musikkskole - Musikkgrupper for babyer og småbarn, piano- og gitarundervisning, kor og barnehagekurs

Om Bogen musikkskole

Om Bogen musikkskole

Om skolen

Bogen musikkskole ble etablert av musikkpedagog Bente Bogen i 2001. Den holder til i Møllefaret 46 A på Ullern i Oslo. Bente administrerer skolen og er eneste lærer. Skolen er privat og mottar ingen offentlig støtte.

Bilde fra Bogen musikkskole. Musikkgruppe for småbarn.Bogen musikkskole har for tiden 25 piano- og gitarelever, en gitargruppe for voksne, damekoret Damenes og blandet-ensemblet Cantus firmus. Bente tilbyr også kurs for barnehagepersonale og holder musikkgrupper i barnehager.

Skolen arrangerer sommer- og julekonserter for korene og en huskonsert for elevene hvert semester. I tillegg holdes det av og til store felleskonserter med litt ulike deltakere.

Skolen holder til i fullt utstyrt musikkrom i underetasjen i en blokk i Elvefaret borettslag.

Om Bente Bogen

Bilde av Bente Bogen som er leder og lærer ved Bogen musikkskole, Oslo.Bente Bogen har lærerutdanning med musikk fra Bergen lærerhøyskole, musikk mellomfag fra universitetet i Oslo samt videreutdanning i musikkpedagogikk for små barn og pianometodikk fra Barratt Due musikkinstitutt og rytmikk fra frittstående kurs på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Hun har jobbet både i grunnskole, barnehage og med psykisk utviklingshemmede barn.